Натурални сапуни Красива

Здравейте, приятели на природата!
Това е страничката ми за натурални сапуни, балсами за устни, билкови кремове и различни други подаръчета, вдъхновени от силата на природата!

Началото…

20180908_0703348636480042319697686.jpg
Всичко започна през есента на 2014 година, в началото за да се справим с кожен проблем на малкия ми син, а после – за да създавам продукти за всички приятели, които решиха, че сапуните и всички неща, които правя, са уникални и искат да ги използват отново и отново, да ги препоръчват на приятели, да ги използват за подарък и да ги добавят като полезна част към украсата на 2 кръщенета и 3 сватби!
bulka
За приготвянето на всеки сапун използвам висококачествени, специално подбрани базови и етерични масла, натурални добавки като хума и куркума, ексфолиращи частици – кафе и лавандулов цвят.
Тук може да видите различни видове сапуни с:
  • базовите масла, които използвам, включват студено пресован зехтин, кокосово масло, масла от баобаб, кайсиево, жожоба, конопено масло, масло от пшенични кълнове, масло от алое, масло от карите, масло от бабасу и още и още… (четете в описанията на всеки един сапун поотделно)
  • билкови извлеци от лайка, смрадлика, коприва, невен, лавандула, роза и още много билки
  • добавките, които използвам са и различни видове хума, активен въглен, смляно кафе, овесени ядки, мед, коприна и др.

DSCN5085

 

На рафтовете на моето магазинче ще намерите и “Спасителни кремове” с невенов извлек, извлек от лавандула и др., различни видове натурални балсами за устни с основни съставки пчелен восък, невен и кокосово масло. За допълнителните съставки четете в описанията.
balsam za ustni
За гладка кожа – ексфолианти с кафе, захар, пшенични трици, жожоба, бабасу и други.
Тук можете да намерите и сапуни, които са подходящи за хора с много суха или раздразнена кожа – това са безароматните сапуни, в които няма етерични масла, както и сапуните с боров катран. Всеки продукт е описан със своите съставки и всеки един си има своите почитатели… а за мен (както и за доста от вас, както споделяте) излизането от банята е нещо наистина трудно 🙂
20180822_1140167948888772290849655.jpg