Витаминен крем с биолипиди и арган

Нямах търпение да ви кажа, че и Витаминният крем с биолипиди и арган е готов!

Уникален, красив в своята опаковка от матово зелено стъкло, ухаещ на светлина и цветя🌸, подхранващ с витамините и био маслата, които са в него, и обогатен с хиалуронова киселина, еластин, колаген, жожоба и биолипиди.

Подходящ за уморена и изтощена кожа, бързо попиващ, немазен, с дълготрайно действие.

Ултра витаминен (с добавени витамини А, С и Е 💝) крем със свежо допълнение от еластин и колаген, хиалуронова киселина за гладка и стегната кожа, изключително надарен с масла от кокос 🥥, кайсия 🍑, гроздови семки 🍇, жожоба, арган и шипка и глицерин за най-хидратираната кожа на света😚!!!

Какво правят биолипидите за кожата?

В този крем използвах биолипиден комплекс, с включени в състава фосфолипиди, гликолипиди, фитостероли и витамин F (линолова киселина). Комплексът има силно подхранващи свойства, предпазна функция и също така подобрява водния баланс на кожата.

Благодарение на биоафинитета между продукта и клетъчните мембрани, той се адсорбира на повърхността на косата и кожата и оставя приятно и меко усещане, нелепкаво и немазно, предпазен филм, т. нар. “фосфолипидно докосване”. Благодарение на това действие, водата се задържа в косата и в епидермиса, като по този начин повишава нивото на хидратация. Поддържа оптимално ниво на водно-липидния баланс. Приема се отлично от кожата и косата и представлява идеална съставка за чувствителна и деликатна кожа / коса. Биоразградим, екологичен, добит от възобновяеми ресурси.*

*източник 

Т.е. биолипидният комплекс е идеалното решение за хора с много чувствителна или деликатна кожа и за за хора с кожа, която има нужда от хидратация и подхранване. В съчетание с био маслата и активите в крема, кожата се чувства значително по-здрава, мека и добре хидратирана.

Състав (INCI):

Aqua, Glycerine, Glyceryl Monostearate SF, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl alcohol, Aqua, Elastins, Collagens, Parfum, Retinyl Palmitate, L-ascorbic acid, Alkyl Benzoate, Phospholipids (and) Glycine soja (soybean) oil (and) Glycolipids (and) Glycine soja (soybean) sterols.

30 мл

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.