Работилничка “Свещи”

Вече имаме нова работилничка – за свещи!
Има много видове свещи – всичко зависи от това какъв искате да е крайният резултат и какво да е предназначението на Вашата свещ.
По време на нашата работилничка щще имаме възможност да направим 3-4 вида различни свещи. Те се различават както по форма и предназначение, така и по състав.
  • Свещи от соев восък в съд за свещи:
Соевият восък е подходящ за Веган хората, както и всички, които искат да използват качествен восък за направата на своята свещ. Той е по-мек и отдава добре етеричните масла, които сме добавили в него. Не отделя вредни вещества по време и след горене на свещта. Украса – естествени билки, плодове и листа.
  • Свещ от пчелен восък:
Свещите от пчелен восък имат свойството да пречистват въздуха в стаята по естествен начин. По време на горене пчелният восък отделя отрицателни йони, които се свързват с положителните йони във въздуха и го обогатяват и правят по-чист. Подходящ за астматици и хора с известни затруднения в дишането, както и за всички, които обичат уюта, който създават свещите от пчелен восък.
По време на работилничката ще имаме възможност да си направим свещ от пчелен восък с определена формичка.
Повече за свещите от пчелен восък прочетете тук.
  • Свещи с масажни масла:
Свещите с масажни масла са с по-специално предназначение – те се изработват от масла, подходящи за кожата. Когато кожата ни се нуждае от топлина и подхранване, масажната свещ идва на помощ. Как се използват?
Масажните свещи дават едновременно топлина и светлина. Когато е нужно, запалвате свещта и я оставяте да погори около 5-10 минути – толкова, че да се образува кладенче в средата. След това я гасите и изливате разтопените и затоплени масла в ръка. С тях можете да намажете цялото си тяло или само местата, които се нуждаят от подхранване, омекотяване и хидратация. Масажната свещ съдържа кокосово масло, масло от карите, какаово масло, бадемово масло, соев восък за козметика.
Повече за тозиз тип свещи можете да прочетете тук.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.